Gallakoncert for Trump
Radio & podcast
menu-close

Gallakoncert for Trump

18. januar 2017 |

Bliver et uforglemmeligt clusterfuck

Podcast-redaktør på Heartbeats.dk.

Gallakoncert foran Lincoln Memorial d. 19. januar 2017. Mon denne begivenhed vil få jubilæumsudgivelser på Blu Ray og streamingtjenester? En slags Live Aid for det moderne menneske engang ude i fremtiden, som i stedet for at rocke ud til mindet om Freddie Mercury og Dire Straits bringer hånden op til hjertet, når Lee Greenwood blæser op for ”I’m Proud to be an american”! Der er ellers ikke mange af dem, stolte amerikanere altså, som har tilbudt deres musikalske begavelse i forbindelse med indsættelsen af landets nye præsident. Flere har endda meldt fra, efter de ellers havde svoret troskab til deres nye konge.

Således har Bruce Springsteen-coverbandet ’The B Street Band’ meldt fra ud af respekt for deres egen konge (Springsteen), som kalder den nye konge for ”en åbenlys og giftig narcissist”. Men det kommer de måske til at fortryde, når de glipper muligheden for at optræde side om side med store kunstnere som Toby Keith og 3 Doors Down, som synger deres hit ”I’m Here without you” til deres fraværende kolleger.

Begivenheden bliver selvfølgelig heller ikke uden fællessang à la ”we are the world” når ’The Mormon Tabernacle Choir’ fyrer op under løjerne. Der er i det hele taget udsigt til en uforglemmelig aften i selskab med nogle af de største kunstnere fra frihedens eget land.

Her er den fulde liste over de ”kunstnere” som skal spille til koncerten, som må gå over i musikhistoriens annaler som den morsomst sammensatte gruppe af blødrockmusikere, countrystjerner og Angelina Jolies far.

Toby Keith

Jon Voight (WTF?!)

The Piano Guys

Lee Greenwood

RaviDrums

3 Doors Down

The Frontmen of Country

Mormon Tabernacle Choir

The Rockettes

Jeg glæder mig allerede som et lille barn til næste jul, når denne historiske koncert forhåbentlig er udkommet i et eller andet lækkert bokssætformat, for så skal der musik under juletræet til alle jeg kender.

Andreas Saxild

Podcast-redaktør på Heartbeats.dk.