Heartbeats » Musik » Feel-good ambassadør fra Amsterdam indtager æteren

Red Bull Radio: Feel-good ambassadør fra Amsterdam indtager æteren

3. november 2017 | Søren Vestergaard Thiesen

Feel-good ambassadør fra Amsterdam indtager æteren

Det er blevet tid til endnu en weekend med Red Bull Radio på Heartbeats.

Når programmet ’Counter Intelligence’ søndag indtager æteren, bliver det med en af verdens måske bedste musikarkæologer og pladepushere bag roret. Lars Larsson er blevet verdenskendt for at finde såkaldte ”cut-outs” (billige, usolgte vinyler, der skal eksporteres for at gøre plads til nyt materiale) fra amerikanske pladeselskaber, som han præsenterer, spiller og sælger til den verden, som har glemt dem.

Det har gjort Larsson til en ekspert i obskur amerikansk soul og funkmusik. Men blandt det glemte guld er Larsson også stødt på sjældne jazz- hiphop-, afrolatinske- og brasilianske perler. Tune ind og få en del af kagen, når Lars Larsson fyrer op for groovemusik i verdensklasse.

LÆS ARTIKEL Red Bull Radio præsenterer Modeselektor, Nosaj Thing m.fl. på Heartbeats i weekenden

Man behøver dog ikke vente til søndag for at finde Red Bull Radios perler. Allerede i aften ser programmet ’First Floor’ nærmere på sangskrivningen hos nogle af tidens aktuelle elektroniske artister.

Først giver lo-fi housens ukronede konge DJ Seinfeld lytteren en produktions- og musikteknisk gennemgang af debutalbummet Time Spent Away from U, og senere indtager Glasgow-band ’Golden Teacher’ det varme sæde. I skæret fra en discokugle fortæller skotterne om vigtigheden af improvisation i deres skæve kombination af house-, funk- og noiselyd.

Derudover kan du i ’Headphone Highlights’ høre mødet mellem japansk enka og jamaicansk dub. Lørdag brager de positive toner ud af æteren, når Amsterdams feel-good ambassadør Tom Trago spiller house og uddeler dansegulvsglæder i programmet ’On The Floor’.

De fem programmer:

 • First Floor
  First Floor er det ugentlige show, der sætter fokus på ny elektronisk musik fra hele verden.
  Fredag kl. 20.00
 • On The Floor
  On The Floor tager lytteren med på en rejse til de største elektroniske klubber og bringer optagelser fra de bedste dj- og live sets.
  Lørdag kl. 22.00
 • Counter Intelligence
  Få de gode røverhistorier fra verdens mest ikoniske pladebutikker – soundtracket af udvalgte numre fra hylderne.
  Søndag kl. 12.00
 • Headphone Highlights
  Bliv inviteret indenfor i det allerhelligste, når artister fra hele verden tager lytteren igennem personlige playlister.
  Søndag kl. 14.00
 • Main Stage
  Tag med til festival – uden at ligge i telt. Main Stage bringer live-optagelser fra de festivaler, som ikke nødvendigvis er bange for at udfordre på musikprogrammet. Her er alt fra old school raves og techno-ekskursioner til Egyptian Lover og Zebra Katz.
  Søndag kl. 18.00