Er du vores junior projektleder?

Vil du være en del af Danmarks hurtigt voksende medievirksomhed? På Heartbeats producerer vi masser af podcasts, videoer og kampagner både til vores egen platform og til kunder. Derfor søger vi en junior projektleder, der kan være bindeled mellem vores kreative hoveder og de store projekter.

Heartbeats har på få år etableret en stærk position på det danske mediemarked. Vi producerer indhold til både vores egen platform heartbeats.dk og til en række eksterne kommercielle kunder. Det går rigtig stærkt, og vi vokser med eksplosiv fart. Det har du nu mulighed for at blive en del af.

Hvem søger vi?

Du kommer til at være forreste linje, og du vil have en masse direkte kundekontakt. Fra det første indledende møde til det færdige produkt vil du være en hel essentiel del af projektstyringen. Det betyder, at du skal hjælpe vores stærke kreative kræfter til at levere det bedste produkt.

Her er ingen dag den samme, og du vil arbejde med en bred vifte af opgaver. Det kan være lige fra planlægning af alt fra store eventer til markedsføringsplaner og kampagner.

Du kommer til primært at arbejde i vores nye bureau, Heartbeats Studio, hvor du vil være med til at bygge det op fra grunden sammen med nogle af branchens mest erfarne og dygtige mennesker.

Vi forventer, at du har minimum et par års erfaring fra et bureau og er klar til at omfavne en dag, hvor der altid er mange forskellige opgaver. Du skal være god til at lave pitches, der sælger vores idéer, og du skal kunne lave afrapportering, der viser vores værdi.

Det handler om altid at overholde deadlines og sørge for, at vi altid kan levere på trods af vind, vejr og andre vejforhindringer.

Du kommer til at indgå i et uformelt, ungt og sjovt miljø, hvor der er et fladt hierarki og meget kort vej fra idé til handling. Vi har mange forskellige kunder lige fra Børns Vilkår til Rosendahl, og man skal have evnen til at sætte sig ind i forskellige behov og ønsker.

Din uddannelsesbaggrund er ikke så vigtig, men det er afgørende, at du er et gennem struktureret person, der kan skabe rammer, så Heartbeats fastholder og uddyber sin position.

Hvem er vi?

Heartbeats er en del af Aller koncernen, men fungerer som selvstændig redaktion og produktionsmiljø. Vi skaber fortællinger på tværs af medier – i lyd, tekst og video – og har stor gennemslagskraft på de sociale medier. Vi er digitale, så det forventer vi også af dig. På redaktionen er vi 35-40 ansatte, inklusiv en del studentermedhjælpere og praktikanter. Vi forestiller os, at du har arbejdet med Social Media på et andet medie eller bureau, har en relevant uddannelse bag dig, har erfaring med journalistik og holder dig opdateret på alle nye tendenser inden for Social Media. Din stilling er fuldtid på redaktionen på Amager, hvor vi har stor fleksibilitet i arbejdet, har en god frokostordning, holder sjove fester, drikker plantemælk i kaffen og nyder en solid sundhedsforsikring.

Lyder det som noget for dig?

Vil du vide mere, så kontakt COO for Heartbeats, Christine Faarbæk på mail christinefaarbaek@heartbeats.dk

Send din ansøgning og CV til: job@heartbeats.dk – senest fredag d. 14. januar 2022. Samtaler afholdes løbende, så vent ikke for længe.

Footer graphics