Er du Heartbeats’ SoMe-redaktør?

Vi leder efter en Social Media redaktør med erfaring og muskler, der har lyst til at udvikle vores Social Media platforme og få alt det gode indhold fra Heartbeats ud at leve. En dygtig strateg der samtidig er vant til at arbejde meget eksekverende både med content, grafik og video.

Hvem søger vi?

Heartbeats er en ung arbejdsplads med mange ansatte, der er i begyndelsen af deres arbejdsliv. Det går stærkt, og der er ikke så meget ”plejer” her. Derfor har vi brug for en redaktør, der har et par arbejdspladser bag sig, som har overblik, ved hvordan man skærer de rigtige captions og har blik for præcist hvad der rører sig på Social Media og hvordan algoritmerne opfører sig.

Du kommer ikke til at have personaleansvar, men skal fungere som bindeled mellem journalister, podcast producere, videoholdet og de kommercielle, så projekter og content får liv og rammer de relevante brugere. Du vil have tæt samarbejde med det meste af holdet – både inden for produktion, udvikling, salg og marketing.

Hvem er vi?

Heartbeats er en del af Aller koncernen, men fungerer som selvstændig redaktion og produktionsmiljø. Vi skaber fortællinger på tværs af medier – i lyd, tekst og video – og har stor gennemslagskraft på de sociale medier. Vi er digitale, så det forventer vi også af dig. På redaktionen er vi 35-40 ansatte, inklusiv en del studentermedhjælpere og praktikanter. Vi forestiller os, at du har arbejdet med Social Media på et andet medie eller bureau, har en relevant uddannelse bag dig, har erfaring med journalistik og holder dig opdateret på alle nye tendenser inden for Social Media. Din stilling er fuldtid på redaktionen på Amager, hvor vi har stor fleksibilitet i arbejdet, har en god frokostordning, holder sjove fester, drikker plantemælk i kaffen og nyder en solid sundhedsforsikring.

Lyder det som noget for dig?

Vil du vide mere, så kontakt CEO for Heartbeats, Le Gammeltoft, på telefon 26 18 03 36 eller le@heartbeats.dk

Send din ansøgning og CV til: job@heartbeats.dk – senest fredag d. 14. januar 2022. Samtaler afholdes løbende, så vent ikke for længe.

Footer graphics