Er du Heartbeats’ nye SoMe/kommunikationspraktikant?

Som SoMe/Kommunikationspraktikant kommer du blandt andet til at udvikle og eksekvere indhold til vores sociale medier, nyhedsbreve og hjemmeside. Men er du eksempelvis god med et kamera, eller brænder du for at skrive, så kan du helt sikkert også få lov til at bruge de evner hos Heartbeats. Og den eneste kaffe du kommer til at lave er den, du selv drikker.

Vi søger dig der:

  • Har flair for formidling på de sociale medier og ved hvad der kendetegner de forskellige platforme
  • Gerne har kendskab til og måske endda erfaring med Google Analytics og Facebook Ads Manager
  • Har lyst til at prøve kræfter med konceptudvikling af indhold og eksekvering heraf på sociale medier
  • Ikke er bange for at arbejde selvstændigt, kreativt og tage initiativ
  • Interesserer dig for målgrupper og data

Vi giver dig:

  • Mulighed for selv at forme dit praktikforløb og udvikle dine kreative idéer
  • En god og inspirerende arbejdsplads med en masse erfarne kollegaer, der er klar til at sparre med dig og sikre, at du udvikler dig under dit praktikforløb
  • Det bedste fra medie- og bureauverdenen samlet på ét sted. Heartbeats udgiver uafhængigt redaktionelt indhold og samtidig laver vi kommercielle produktioner på tværs af tekst, lyd og video til vores samarbejdspartnere. Læs mere om vores bureau på Heartbeatsagency.dk.
  • Gratis frokostordning

Det praktiske

Praktikken kommer til at foregå på vores kontor på Prags Boulevard på Amager med opstart februar 2021 og er (ideelt set) 6 måneder alt efter, hvad din studieordning tilader. Derudover har Heartbeats et radio- og podcaststudie på Værnedamsvej i København samt et tv- og podcaststudie i Blox Hub. Praktikken er ulønnet, så det er vigtigt, at du kan få merit fra dit studie.

Hvis du har nogle spørgsmål angående praktikken, er du velkommen til at skrive til kommunikationsansvarlig christina@heartbeats.dk. Hvis du gerne vil vide mere om at være i praktik hos Heartbeats, er du velkommen til at kontakte nuværende praktikant nurullah@heartbeats.dk.

Lyder det som noget for dig?

Send din ansøgning + CV til os på job@heartbeats.dk med emnetfeltet ‘Praktikansøgning til SoMe/kommunikation’. I ansøgningen må du gerne vedhæfte eksempler fra SoMe/kommunikationsarbejde, du tidligere har lavet – eller give ris/ros til Heartbeats’ sociale medier, så vi kan få et indtryk af, hvad netop du er optaget af.

Ansøgningsfrist: Mandag d. 30. november 2020 kl. 12. Vi holder samtaler løbende.

Vi glæder os til at læse din ansøgning!

Footer graphics