Den ultimative kærlighedsapp og usynlighedskappe til katte: Kickset eller kickstart?
Radio & podcast
menu-close

Den ultimative kærlighedsapp og usynlighedskappe til katte: Kickset eller kickstart?

13. januar 2017 |

I ‘Kickset eller kickstart?’ sætter vi fokus på iværksætterprojekter, som får os til at trække på smilebåndene. Love Analyzer og Kitty Cloaks er på menuen i dag.

På baggrund af de nyeste tendenser inden for matematiske analysemodeller, har en gruppe kærlighedshungrende forskere opfundet appen Love Analyzer, som hjælper dig med at finde den eneste ene.

Når du har indtastet fødselsdato, fødselssted og fødselstidspunkt kan Love Analyzer fortælle dig, hvordan dit kærlighedsforhold vil se ud med andre mennesker – disse skal naturligvis også lige indtaste data. Men så kører det ellers derfra. Baseret på de fire parametre Soul connection, Sex Compability, Communication og Longevity of relationship vurderer appen, hvordan du og din partner/dit crush/din kommende date/din grankusine/din sagfører passer sammen.

Med Love Analyzer behøver du ikke tage på ligegyldige dates mere. Love Analyzer fortæller dig med det samme om der er match, og om den kommende date er værd at bruge energi på. For hvorfor spilde tid på dates og samvær, når appen på forhånd kan fortælle dig om et evt. kærlighedsforhold er doomed?

Love Analyzer er faktisk så præcis i sine metodiske forudsigelser, at den aldrig tager fejl. For at bevise dens værd, har folkene bag appen brugt den på Brangelina, Ronald og Nancy Reagan, samt Paul Newman og Joanne Woodward. Analyseresultaterne er god læsning og kan nærstuderes her. Yderligere har manden bag appen, Victor Gashpar, brugt 26 år på at forske i matematisk sikker kærlighed grundet et personligt brud, og analysemetoden bag Love Analyzer er fremskabt på baggrund af 19.452 kærlighedshistorier.

Love Analyzer er så analytisk præcis, at selvom du lever lykkeligt med din partner og appen viser negative resultater om jeres forhold; ja så er det faktisk bare jer, der ikke læser resultaterne korrekt og I må kigger dybere ned i jeres forhold.

Tror du ikke på ægte kærlighed til mennesker, så kan det være, at denne usynlighedskappe til katte er noget for dig.

I Florida har en pensioneret brandmand og tidligere restaurantejer ved navn Edward sat sig for at markedsføre sit “Cat invented cat toy”. Mere præcist er her tale om et stykke tekstil til katte, som de kan gemme sig under. Mens katten føler sig usynlig under tekstilet, kan vi mennesker sidde og smile af hele situationen.

Kattene vil ikke have problemer med at trække vejret under usynlighedskappen. Yderligere er de tiltrukket af det unikke tekstil, som helt naturligt afværger kattens pels, så du undgår kattehår på kappen og andre uønskede steder. Kattekappen kan blive din for blot 25 dollars lige her.

Redaktionen