Chokolade, kokos og protein trøfler
Radio & podcast
menu-close

Chokolade, kokos og protein trøfler

8. april 2015 |

Umahro Cadogan viser os, hvordan man laver lækre og sunde trøfler.

Ingredienser

2¾ dl kokosmel
1 dl chokolade proteinpulver (vi foretrækker selvfølgelig PurePharma PR3 protein)
½ dl cane sugar, kokossukker, daddelsukker eller palmesukker
4 tsk. (20 ml) kokosmælk, eventuelt lidt mere
2 tsk. (10 ml) extra virgin kokosolie
5-6 tørrede dadler, stenfri
1 spsk. tørrede tranebær, helst uden sukker
1 dl kakaopulver

Fremgangsmåde

1. Bland kokosmel, proteinpulver, sukker, kokosmælk og kokosolie godt.
2. Hak dadler og tranebær og rør det i blandingen.
3. Tilføj mere kokosmælk hvis nødvendigt. Blandingen skal være tilpas våd til at det hele hænger sammen.
4. Sæt blanding på køl i 30-60 minutter til den er fast nok til at arbejde med.
5. Fyld en skål med kakaopulver.
6. Rul blandingen til små kugler med dine hænder. Rul dem i kakopuleveret til de er dækket i det.
7. Velbekomme!

PurePharma