Ashibah - dansk dj og radiovært er kæmpe stjerne i Brasilien
Radio & podcast
menu-close

Ashibah – dansk dj og radiovært er kæmpe stjerne i Brasilien

2. august 2018 |

Folk står i kø i timevis og får tatoveret hendes navn... i Brasilien. Mød Ashibah, dansk dj og kæmpestjerne.

Den dansk/egyptiske dj og radiovært Sarah, der går under aliaset Ashibah, er måske ikke det navn, som springer allermest i øjnene herhjemme i Danmark. Det er dog en helt anden fortælling hvis du tager over på den anden side af kloden. Hun er nemlig voldsomt populært i især Brasilien, hvor der dannes timelange køer for at opleve hende live.

Når Sarah opholder sig i Danmark, er hun også radiovært på Heartbeats, hvor hun formidler elektronisk musik med sin medvært Mathias Kamp-Larsen hver anden lørdag kl. 15-17. I Brasilien har hun dog stjernestatus, og når hun drager på tour spiller hun på fyldte arenaer. Hendes mest dedikerede og festglade fans synger med på hvert et ord, når Ashibah smækker sine house-hits på anlægget og slipper euforien løs.

Lyt her til Mellemrum med Ashibah & Mathias Kamp-Larsen

Ny EP ‘She Knows’ ude nu

I det kolossale sydamerikanske land fik Ashibah sit store gennembrud med hittet ‘Circles’ nogle år tilbage. Siden dengang er hendes succes og fanbase kun vokset, og nu forkæler hun sine følgere med en ny EP med titlen ‘She Knows’. Den er lavet i samarbejde med den brasilianske producer Mumbaata, og udgivet på det anerkendte house-label Get Physical, som er baseret i Berlin.

De to numre på EP’en, ’She Knows’ og ’All I Want’, kilder din øregang med sine rullende trommer, crispy hi-hats og dybe, melodiske vokaler. To ny-klassiske house numre, der bringer følelser til dansegulvet.

She Knows EP

‘She Knows’ er et kærlighedsbarn mellem den respekterede house-duo Mumbaata og danske Ashibah. De teamede op i Rio og begyndte at mixe klassiske house grooves med et drys af brasiliansk og afrikansk kultur.

Lyt her til titelnummeret fra Mumbaata & Ashibahs EP

Hvem er Ashibah?

Ashibahs dynamiske og energifyldte liveoptrædener har tryllebundet hendes mange fans gennem mange år, og visse fans i Brasilien får sågar tatoveret hendes navn over deres hjerte. I løbet af de sidste 10 år har hun rejst verden rundt på klubber og festivaler, og her har hun spillet side om side med anerkendte navne som Alesso, Steve Angelo, Vintage Culture og mange, mange flere.

Når Ashibah indtager scenen er det altid bag en DJ-pult, men modsat andre synger hun livevokaler over deep-house produktioner, hopper vildt oppe på pulten, interagerer med hendes publikum og får altid sat gang i festen.

Du kan her se Ashibah live fra i Rio og få et lille indblik i euforien der er om Ashibah i Brazil

Kopenhagen Gets Physical d. 3. august på Culture Box

Sæt kryds i kalenderen d. 3. august, hvor Ashibah i samarbejde med Brøchner Hotels, Get Physical og Culture Box holder et brag af en release-fest for ’She Knows’.

Releasen starter på tagterassen på Hotel Danmark og fortsætter hele natten på Culture Box, hvor Ashibah headliner sammen med Berlin-baserede Robosonic.

Natten krydres yderligere med sets fra bolivianske Jean Bacarreza, Tim Andresen og danske Ronin fra de legendariske RAW-fester.

Du kan tjekke morgendagens event på Culture Box ud her.

Vi tager selvfølgelig med på både Hotel Danmark og Culture Box i morgen og fejrer Ashibah.

Vi optager Ashibahs liveoptræden samt udvalgte dj-sets, som vi selvfølgelig vil præsenterer dig for i næste uge via Heartbeats kanaler.

Lyt til alle afsnit af Mellemrum på iTunes her

Følg Ashibah på Instagram her og følg med her 

Redaktionen