3 tracks til at skyde din weekend sikkert i gang
Radio & podcast
menu-close

3 tracks til at skyde din weekend sikkert i gang

8. april 2017 |

Weekenden er over os, og som bekendt bliver weekenden altid bedre med et godt soundtrack. Derfor anbefaler Heartbeats tre nye elektroniske numre der blidt men sikkert bringer dig i weekendhumør.

Fabian Hansen er DJ og musikjournalist. Han har desuden en alsidig musikbranche-erfaring fra arbejde på pladeselskab.

Hvad enten weekenden står på fest og farver eller den årlige forårsrengøring, er et solidt soundtrack altid garant for en bedre oplevelse. Derfor har vi på Heartbeats opstøvet tre nye elektroniske numre, der sparker din weekenden igang med stil hvad enten det er kosten eller træbenet der skal svinges.

Lyt med forneden.

Lodger – ‘Doin’ It’

Al Zanders er en ung engelsk dj og producer fra Sheffield der er på vej frem i verden. Zanders laver blandt andet musik under navnet Lodger, hvor han blander genrer som afrobeat, disco og funk med elektronisk musik. På hans seneste track ‘Doin’ It’ viser han sig fra sin allerbedste side med et ultra funky, afro-inspireret nummer der emmer af smoothness og cool.

 

Project Pablo – ‘Morning Shift’

Patrick Holland er en dj og producer fra Montreal, Canada der laver musik under navnet Project Pablo. Holland står bag pladeselskabet Sounds Of Beaubien Ouest, og han dyrker en varm, afslappet house-lyd, der flirter med genrer som disco, jazz og soul. ‘Morning Shift’ er en yderst behagelig og sjælfuld affære, der byder på blide Rhodes-akkorder og melankolsk trumpet over en funky bund af bas og bongotrommer.

Session Victim – ‘Bring it Back’

Session Victim er en tysk dj-duo, hvis varierede pladesamling afspejler sig i deres eget musikalske udtryk. De udgav en succesfuld debut ep i 2012 og har siden leveret eklektisk, grænsesøgende house-musik der blandt andet inkorporerer hiphop, soul og diverse elektroniske genrer. Session Victim udgiver musik på selskabet Delusions of Grandeur, og deres seneste nummer ‘Bring it Back’ er et atmosfærisk house-nummer, hvor løsrevne vokal-stykker svæver afsted over en bund af funky percussion og drømmende samples.

Fabian Hansen

Fabian Hansen er DJ og musikjournalist. Han har desuden en alsidig musikbranche-erfaring fra arbejde på pladeselskab.