3 spritnye tilføjelser til din Heartbeats Radio
Radio & podcast
menu-close

Heartbeats Highlights: 3 spritnye tilføjelser til din Heartbeats Radio

31. maj 2018 |

Bisse er tilbage. Og han overrasker endnu en gang.

Bisse – I Ske Med Verden

Bisse stopper aldrig med at lave musik, turnere eller leve for kunsten. Efter hans to seneste plader som var mere “folkelige”, eller som han selv har beskrevet det ramt “den brede smag”, rykker Bisse tilbage til sit lidt mere rå og alternative udtryk.

På Bisses første plader bevægede han sig indenfor punk, rap og vildt eksplosive udtryk. I løbet af det sidste års tid har han rykket sig hen i en mere behersket verden, dog lige med undtagelse af vokal og tekst.

I Ske Med Verden blander Bisse disse to udtryksformer, og nummeret kan næsten minde om en elektronisk ny-klassiker, da det 4/4 beat, som lægger bunden for dette fantastiske nummer nærmest giver os en house-feeling i versene. Bisse og hans bissebasser (medlemmerne af bandet) blander denne lyd sammen med “klassiske” Bisse-tricks såsom violiner, snarefills, guitar, tubular og som altid fantastisk lyrik. Dette resulterer i endnu et nummer, hvor Bisse og band igen rykker sig selv hen imod en ny lyd, igen. Endnu engang. I Ske Med Verden er et af de mere rolige numre på pladen, men stadig vores yndlingsnummer, dog uden en musikvideo – endnu.

Vi elsker I Ske Med Verden på Heartbeats, og glæder os til at se, hvad næste træk fra den stærke solist bliver.

Lyt her til første singleudspil fra Bisses ottende plade Bizzin (2018) – hvor han i den grad vender tilbage til den vilde energi.

Jens Nørhave – Opløst

Første single og video fra den danske sanger Jens Nørhave er en perfekt r’nb tune til at komme ned i tempo. Single og video er udkommet d. 29/5, og tæller dags dato kun 471 visninger. Et tal som vi på Heartbeats tror på vil gro helt vildt i løbet af sommeren 2018.

Nummeret er produceret i samarbejde med danske beat-producer Lord Akton, og dette kan høres i det low-key vibe, den lækre basgang og de utroligt lækre detaljer. Jens Nørhave er noget af det mest forfriskende dansksprogede musik, vi har hørt på redaktionen i løbet af 2018.

Nummeret Opløst har en fantastisk stemning, og er et nummer fyldt med sexede saxofon licks, et godt omkvæd og giver indtrykket af et stort musikalsk overskud. Vi glæder os meget til at høre mere fra Jens Nørhave, og nummeret Opløst har i hvertfald fanget vores fulde opmærksomhed og er selvfølgelig sat i høj, høj rotation på Heartbeats Radio.

Nyd i øvrigt den flotte video instrueret af Jonas Fogh.

Waldo & Marsha – Can’t Seem to Get Enough

Denne sekstet fra København har i den grad også et stort musikalsk overskud. Waldo & Marsha startede ud som et håbefuldt ungt band, som for mange år siden var del af den meget lille shoegazer-scene. Mange af disse bands fra den bølge er enten stoppet eller har som Waldo and Marsha udviklet sig meget, i løbet af de mange år som er gået.

Deres nyeste VILLA EP er spækket med overlegne numre. Første singleudspil Sensational har figureret på Heartbeats Radios playliste flere måneder, og nu har vi kastet vores kærlighed over lukkenummeret Can’t Seem to Get Enough.

Forsanger Victor Groth har været ind over teknikken på Gents, Barselona og mange andre danske upcoming indiebands og han har med sit eget projekt på deres nyeste EP kun manifesteret Waldo and Marshas plads på denne scene.

Lyt til Private Sector hvor Victor Groth var gæst, og havde verdenspremiere på Sensational

Lyt til Can’t Seem to Get Enough her

 

 

Rene Slott