3 plader vi elsker lige nu
Radio & podcast
menu-close

3 plader vi elsker lige nu

1. september 2017 |

I dag er en god udgivelsesdag. Vi knuselsker disse tre nye albums.

Ventetiden er ovre.
LCD Soundsystems nye album ‘American Dream’ er ude i dag! Vi har ventet længe på James Murphy’s comeback. Også selv om han har fået en hård medfart for at stå bag et af vor tids korteste band break ups til dato. Hvilket han også har undskyldt overfor sine fans.
På trods af dette har han formået at forsone sig med i hvert fald størstedelen af sine danske tilhængere, da billetterne til de tre Vega-koncerter i næste uge er blevet revet væk. Som altid er albummet udgivet på det New York baserede DFA Records – som James Murphy selv er medstifter af. Førstesinglen ‘tonite’ er blevet en rigtig Heartbeats-favorit, hvilket resten af albummet sikkert også bliver.
Vi tilgiver dig James og glæder os til at opleve dig og dit fantastiske band om en uges tid!
Du kan læse hvordan James Murphy har taget kritikken fra egne fans her:
Eller streame hele albummet her
The Pains of Being Pure At Hearts nye album ‘The Echo Of Pleasure’ er også ude i dag.
Mens albummet blev indspillet var Kip Berman’s kone gravid, hvilket ifølge et interview i Consequence of Sound satte hans musikalske karriere i relief.
Ville han nogensinde komme på tur igen? Hvad ville der ske, når barnet kom? Og ville nogensinde få tid til at lave en plade igen? Han gik efter at lave den bedst mulige plade, for hvad nu hvis dette blev den sidste?
Vi håber det ikke og nyder i mellemtiden deres seneste udspil: Et dansabelt indiepop nummer der som titlen (‘When I Dance With U’) mere end indikerer nok skal få dig i fredagsstemning,
Hercules & Love Affair er tilbage med friske toner (men dog helt uden Antony Hegarty). Albummet ‘Omnion’ er ude i dag. Titelnummeret og førstesinglen er en mørk nu-disco perle.
Andrew Butler skifter formation for hvert album og på den seneste single har Andrew Butler teamet op med sangeren Sharon Von Etten. På albummet er der også gæsteoptrædener fra sangere som Faris Badwan, Rouge Mary m.fl.
Albummet udgives i dag worldwide på det legendariske pladeselskab Atlantic.
Rene Slott