Heartbeats » Livsstil » Mad » TOP DOG CHARITY

TOP DOG CHARITY

18. august 2016 | Redaktionen

TOP DOG CHARITY

Så er det blevet hotdog-tid, når Copenhagen Cooking & Food Festival ’16 åbner for madboderne. Således er der mandag d. 22. august fra kl. 15.30-19.00 international velgørenhedsdyst i, hvem der kan lave det bedste bud på en moderne hot dog og samtidig iklæde sig titlen ”Top Dog”.

Kokke fra Irland, Grønland, England, Belgien, Venezuela, Norge, Kurdistan, Japan og Danmark dyster i pølsekampen, mens der også bydes på et stjernebesat dommerpanel med blandt andre René Redzepi, der skal være med til at bedømme hvem af de tilrejsende kokke, der skal løbe af med prisen som årets Top Dog.

Denne festivalversion af restaurant fodkold finder sted i Tøjhusgården i København, og er gratis for dem der bare vil kigge. Er du derimod den sultne type, kan du købe billet, som giver dig én valgfri hot dog. Hele billetprisen doneres til CAREs velgørenhedsprojekt i Tanzania ”Alle har ret til mad”.

Du kan læse mere om Top Dog Charity og finde billetter på facebook, samt læse hele programmet til Copenhagen Cooking & Food Festival ’ 16 her.

 

Læs videre