Claus Meyer

‘Iværksætter’ med Claus Meyer: “Jeg har jo været iværksætter, siden jeg var 10”

Afspil (03:30)

Claus Meyers interesse for gastronomi blev vakt, da han som ganske ung rejste til Gascogne for at blive au pair hos en kokkefamilie.

Har du nogensinde tænkt over, hvad der skal til for at skabe din egen virksomhed?

‘Iværksætter’ er en programserie om danske entreprenører, der tager nye initiativer og bruger al deres energi på at forfølge deres drømme.

I dette afsnit møder vi Claus Meyer, som fortæller om sin store passion: Gastronomi. Han er manden bag en række restauranteventyr både herhjemme og i udlandet, heriblandt noma.

Meyer Gruppen tæller i dag virksomhederne Meyers Køkken, Meyers Deli, Meyers Madhus, Meyerfood, Meyer Kantiner, Meyers Bageri, Meyers i Lyngby, Nordhavn Eddikebryggeri og Vigmosegaard, Lilleø. Hertil kommer medejerskab af noma, RADIO, NamNam, The Standard, Hotel Sakskøbing, Chokolade Compagniet og Grupe&Meyer. Meyer Gruppen beskæftiger i dag ca. 800 ansatte.

LINK havenkbh.dk

Heartbeats har taget en snak med Claus Meyer om hans identitet og drive som iværksætter samt om Haven Festival, som er et kunstnerisk eksperiment, der kombinerer øl, mad, kunst og musik på en helt anden måde. Haven Festival er kreeret af iværksætterne Aaron Dessner, Bryce Dessner, Claus Meyer & Mikkel Borg Bjergsø.

Find mere om
Footer graphics