Hør koncert med danske AV AV AV i Pumpehuset
Radio & podcast
menu-close

RED BULL RADIO: Hør koncert med danske AV AV AV i Pumpehuset

12. januar 2018 |

Den danske supergruppe optræder med et unikt og storslået live setup

Fabian Hansen er DJ og musikjournalist. Han har desuden en alsidig musikbranche-erfaring fra arbejde på pladeselskab.

Foto: Polina Vinogradova

Det er weekend, og således atter blevet tid til Red Bull Radio.

På lørdag kan du i programmet On The Floor høre en liveoptagelse fra den danske supergruppe AV AV AVs koncert i Pumpehuset i oktober.

Den populære producer-trio, der består af Eloq, Unkwon og DJ Er Du Dum Eller Hvad, udgav i 2015 deres roste debut-EP ‘They Live’, som blandt andet kastede hittet ‘All Good’ af sig. Nummeret fandt vej til BBC’s Radio 1 og fik desuden rosende ord med på vejen af den amerikanske superproducer Diplo. Senest har AV AV AV udsendt den ligeledes roste EP ‘Everything is True’.

LÆS OGSÅ REDBULL RADIO: HUN SANG MED MICHAEL JACKSON OG PRINCE. HØR OM HENDES ØVRIGE INSPIRATIONSKILDER

AV AV AVs melodiske og bastunge lyd, der blander elementer fra electronica, EDM og house indbragte dem i 2016 den prestigefyldte Steppeulv-pris som årets producere, og de seneste par år har de huseret på Nordens største festivalscener og skabt sig et ry som et live act, der skal opleves.

Koncerten i Pumpehuset er kun AV AV AVs anden af slagsen indendørs, og i den anledning er DJ-pulten skiftet ud med et ambitiøst live setup, hvor håndspillede instrumenter og et storslået lysshow bidrager til en helt unik koncertoplevelse.

Blandt weekendens øvrige udsendelser er programmet First Floor. Her kan du blandt andet høre interview med det upcoming israelske producer-talent Mor Elian og det ugandiske pladeselskab Nyege Nyege Tapes.

På søndag kan du i programmet Headphone Highlights opleve den tunesiske singer-songwriter Emel Mathlouthi fortælle om inspirationskilderne til hendes unikke og politisk ladede blanding af traditionel nordafrikansk musik og electronica. 

LÆS OGSÅ REDBULL RADIO: SANGE FRA CHILE

De fem faste programmer:

 • First Floor
  First Floor er det ugentlige show, der sætter fokus på ny elektronisk musik fra hele verden.
  Fredag kl. 20.00
 • On The Floor
  On The Floor tager lytteren med på en rejse til de største elektroniske klubber og bringer optagelser fra de bedste dj- og live sets.
  Lørdag kl. 22.00
 • Counter Intelligence
  Få de gode røverhistorier fra verdens mest ikoniske pladebutikker – soundtracket af udvalgte numre fra hylderne.
  Søndag kl. 12.00
 • Headphone Highlights
  Bliv inviteret indenfor i det allerhelligste, når artister fra hele verden tager lytteren igennem personlige playlister.
  Søndag kl. 14.00
 • Main Stage
  Tag med til festival – uden at ligge i telt. Main Stage bringer live-optagelser fra de festivaler, som ikke nødvendigvis er bange for at udfordre på musikprogrammet. Her er alt fra old school raves og techno-ekskursioner til Egyptian Lover og Zebra Katz.
  Søndag kl. 18.00
Fabian Hansen

Fabian Hansen er DJ og musikjournalist. Han har desuden en alsidig musikbranche-erfaring fra arbejde på pladeselskab.