Sange fra Chile
Radio & podcast
menu-close

Red Bull Radio: Sange fra Chile

1. december 2017 |

Weekenden er i gang, og det er ensbetydende med fem nye programmer fra Red Bull Radio.

Uddannet journalist i 1998 og har siden arbejdet for blandt andet Fyns Amts Avis, DR TV, Politiken, Roskilde Festival og i Forsvaret.

Foto: Red Bull Radio

Red Bull Radio tager vanen tro verden rundt for at finde de mest spændende musikere, pladebutikker og shows verden over.

Denne uge kan man tage turen fra øst til vest og tilbage igen.

I programmet Headphone Highlights er musikken overladt til den LA-baserede chilenske dj og pladeselskabsmand, Vicente Sanfuentes.

Hans pladeselskab Sanfuentes Records har de seneste år fungeret som et spændende vindue til latinamerikansk techno og udgivet kunstnere som Los Mekanikos, Mijo, Alejandro Paz, Roman & Castro og ikke mindst Vicente Sanfuentes selv.

I programmet Headphone Hightlights guider han blandt andet til numre fra hans moderland Chile. I løbet af programmet bliver der spilletid til både Los Prisioneros og Ricardo Villalobos

I løbet af weekenden bliver det også til en tur til Seoul. Her har en ydmyg pladebutik fået samlet sig en imponerende samling af jazzplader.

Dette portræt kan høres i programmet Counter Intelligence.

LÆS ARTIKEL Modeselektor, Nosaj Things m.fl i radioen 

De fem programmer:

 • First Floor
  First Floor er det ugentlige show, der sætter fokus på ny elektronisk musik fra hele verden.
  Fredag kl. 20.00
 • On The Floor
  On The Floor tager lytteren med på en rejse til de største elektroniske klubber og bringer optagelser fra de bedste dj- og live sets.
  Lørdag kl. 22.00
 • Counter Intelligence
  Få de gode røverhistorier fra verdens mest ikoniske pladebutikker – soundtracket af udvalgte numre fra hylderne.
  Søndag kl. 12.00
 • Headphone Highlights
  Bliv inviteret indenfor i det allerhelligste, når artister fra hele verden tager lytteren igennem personlige playlister.
  Søndag kl. 14.00
 • Main Stage
  Tag med til festival – uden at ligge i telt. Main Stage bringer live-optagelser fra de festivaler, som ikke nødvendigvis er bange for at udfordre på musikprogrammet. Her er alt fra old school raves og techno-ekskursioner til Egyptian Lover og Zebra Katz.
  Søndag kl. 18.00

LÆS ARTIKEL 3×3: UGENS ELEKTRONISKE ANBEFALINGER

Martin Finnedal

Uddannet journalist i 1998 og har siden arbejdet for blandt andet Fyns Amts Avis, DR TV, Politiken, Roskilde Festival og i Forsvaret.