Heartbeats » Musik » Artister » Modeselektor, Nosaj Thing m.fl på Heartbeats i weekenden

Red Bull Radio præsenterer: Modeselektor, Nosaj Thing m.fl på Heartbeats i weekenden

27. oktober 2017 | Fabian Hansen

Modeselektor, Nosaj Thing m.fl på Heartbeats i weekenden

Foto: Red Bull/Record Jungle

Denne weekend sender Red Bull Radio flere kvalitetsprogrammer på Heartbeats.

I aften kan du i programmet ‘First Floor’ høre et interview med den Los Angeles-baserede producer Nosaj Thing, der i 00’erne var en central del af den hypede ‘beat’-scene, der også omfattede navne som Flying Lotus, Teebs og Schlomo.

LÆS ARTIKEL LYT TIL RED BULL RADIO PÅ HEARTBEATS

Med sine delikate, melodiske rytmer var Nosaj Thing en af scenens helt centrale aktører, og hans musik er forblevet relevant efter scenens hype er aftaget. Han har netop udgivet sit seneste album ‘Parallels’, og i interviewet ser han tilbage på sin karriere, og hvordan hans hjemby har influeret hans lyd.

På søndag kan du i programmet ‘Main Floor’ høre en koncertoptagelse med den nyskabende tyske techno-duo Modeselektor, fra en nylig optræden på en af Tysklands største elektroniske festivaler. Duoen, der består af Gernot Bronsert og Sebastian Szary, har med deres unikke blanding af techno, electro og hiphop i flere år været helt i front på den internationale elektroniske musikscene. Udover deres egen musik, har deres pladeselskab Monkeytown desuden udgivet respekterede navne som Mouse On Mars, Omar Souleyman og Robot Koch.

Derudover kan du i programmet ‘Counter Intelligence’ få historien om den ikoniske amerikanske pladebutik Record Jungle og i ‘Headphone Headlight’ komme tæt på den nytænkende elektroniske producer og lyddesigner Katie Gately.

De fem programmer:

 • First Floor
  First Floor er det ugentlige show, der sætter fokus på ny elektronisk musik fra hele verden.
  Fredag kl. 20.00
 • On The Floor
  On The Floor tager lytteren med på en rejse til de største elektroniske klubber og bringer optagelser fra de bedste dj- og live sets.
  Lørdag kl. 22.00
 • Counter Intelligence
  Få de gode røverhistorier fra verdens mest ikoniske pladebutikker – soundtracket af udvalgte numre fra hylderne.
  Søndag kl. 12.00
 • Headphone Highlights
  Bliv inviteret indenfor i det allerhelligste, når artister fra hele verden tager lytteren igennem personlige playlister.
  Søndag kl. 14.00
 • Main Stage
  Tag med til festival – uden at ligge i telt. Main Stage bringer live-optagelser fra de festivaler, som ikke nødvendigvis er bange for at udfordre på musikprogrammet. Her er alt fra old school raves og techno-ekskursioner til Egyptian Lover og Zebra Katz.
  Søndag kl. 18.00

(OBS: Liveradioen ligger i øverste venstre hjørne af sitet)

LÆS ARTIKEL MØ OG FEVER RAY OVERRASKER MED EP OG ALBUM