Heartbeats » Musik » Artister » Prins Thomas er kongen af house-not-house

Red Bull Radio: Prins Thomas er kongen af house-not-house

22. februar 2018 | Martin Finnedal

Prins Thomas er kongen af house-not-house

Så er det igen blevet weekend og tid til en omgang Red Bull Radio her på Heartbeats.

Du kan blandt andet høre en optagelse af den norske techno-viking Prins Thomas, der måske med vanlig beskedenhed har valgt ikke at bruge sin ellers nu fortjente titel, Kongen af house-not-house.

Den paradoksale genrebetegnelse kommer af, at nordmanden, der så småt brød igennem tilbage i 2007, har et ry for at brede sig ud over samtlige tænkelige genrer dog med fokus på house.

Med den baggrund in mente er det naturligt, at han har stiftet sit eget pladeselskab, Full Pupp, der udgiver house-not-house også kendt som neo-disco eller kald det hvad-du-vil-så-længe-du-kan-danse-til-det.

Musikken leveres af lutter norske talenter.

Prins Thomas tager dog stadig sine plader under armen og giver dj-sets. Red Bull Radio har optaget denne session fra Sonár Lab i Istanbul, som kan høres i programmet Main Stage. Det bliver sendt søndag aften klokken 18.

I denne weekend kan du blandt andet også komme en tur til Rotterdam, hvor programmet Counter Intelligence besøger pladebutikken Clone Records, der er legendarisk for sin samling af future-forward, electro, Italo og meget mere.

De fem programmer:

 • First Floor
  First Floor er det ugentlige show, der sætter fokus på ny elektronisk musik fra hele verden.
  Fredag kl. 20.00
 • On The Floor
  On The Floor tager lytteren med på en rejse til de største elektroniske klubber og bringer optagelser fra de bedste dj- og live sets.
  Lørdag kl. 20.00
 • Counter Intelligence
  Få de gode røverhistorier fra verdens mest ikoniske pladebutikker – soundtracket af udvalgte numre fra hylderne.
  Søndag kl. 12.00
 • Headphone Highlights
  Bliv inviteret indenfor i det allerhelligste, når artister fra hele verden tager lytteren igennem personlige playlister.
  Søndag kl. 14.00
 • Main Stage
  Tag med til festival – uden at ligge i telt. Main Stage bringer live-optagelser fra de festivaler, som ikke nødvendigvis er bange for at udfordre på musikprogrammet. Her er alt fra old school raves og techno-ekskursioner til Egyptian Lover og Zebra Katz.
  Søndag kl. 18.00