Heartbeats » Podcast » Twerk Queen Louise

30-årskrisen: Twerk Queen Louise

5. december 2017 | William Abrahamsen og Lars Plenge Høier

Twerk Queen Louise
Afspil podcast

I løbet 8 afsnit dykker Lars Plenge Høier og William Abrahamsen ned i den process, som det er at blive voksen. De inviterer kendte omkring de 30 til en snak om det at runde et skarpt hjørne, mens vi kridter banen op i forhold til den forestående eller igangværende livsforandring.

Med den klassiske ærlige og kærlige tilgang går de ind i ugens gæst med træsko på og undersøger om de 30 er starten på et nyt liv eller bare nogle nye grå hår til samlingen.

Vi skal pille os selv i navlen og dykke ned i det spind af tanker som gør det at blive ældre til en fantastisk lækker og angstprovokerende rejse. Velkommen til 30 års krisen, det mindst voksne, og mest voksne, du kan lytte til lige nu.

I afsnit syv har Lars og William fået besøg af feminist, blogger og TwerkQueen Louise Kjølsen, til en snak om hvad begrebet alder egentlig er. Skal man ikke bare opføre sig som man føler sig, uden at skulle opføre sig som sin alder. Snakken falder også på det der med lige at låne en lille smule penge af mor, når det hele kniber lidt økonomisk… Og så gå ned og bruge halvdelen på slik, til sin syge veninde.