Heartbeats » Podcast » Natasha Al-Hariri

30-årskrisen: Natasha Al-Hariri

28. november 2017 | William Abrahamsen og Lars Plenge Høier

Natasha Al-Hariri
Afspil podcast

I løbet 8 afsnit dykker Lars Plenge Høier og William Abrahamsen ned i den process, som det er at blive voksen. De inviterer kendte omkring de 30 til en snak om det at runde et skarpt hjørne, mens vi kridter banen op i forhold til den forestående eller igangværende livsforandring.

Med den klassiske ærlige og kærlige tilgang går de ind i ugens gæst med træsko på og undersøger om de 30 er starten på et nyt liv eller bare nogle nye grå hår til samlingen.

Vi skal pille os selv i navlen og dykke ned i det spind af tanker som gør det at blive ældre til en fantastisk lækker og angstprovokerende rejse. Velkommen til 30 års krisen, det mindst voksne, og mest voksne, du kan lytte til lige nu.

I sjette afsnit møder vi debattør, jurist og det meget smilende menneske Natasha, som er den veninde i flokken der har barn og mand, men som alligevel synes at indkøbet af en vaskemaskine er det tætteste hun har været på at lave noget voksent. Med en naturlig ro og mod på livet fortæller Natasha om hendes valg og fravalg i 20’erne har påvirket hende og hvordan hun glæder sig til at kunne købe en bil eller en Christiania cykel så hun rigtig kan være voksen en dag.