Heartbeats » Podcast » Mathias Helt

30-årskrisen: Mathias Helt

7. november 2017 | William Abrahamsen og Lars Plenge Høier

Mathias Helt
Afspil podcast

I løbet 8 afsnit dykker Lars Plenge Høier og William Abrahamsen ned i den process, som det er at blive voksen. De inviterer kendte omkring de 30 til en snak om det at runde et skarpt hjørne, mens vi kridter banen op i forhold til den forestående eller igangværende livsforandring.

Med den klassiske ærlige og kærlige tilgang går de ind i ugens gæst med træsko på og undersøger om de 30 er starten på et nyt liv eller bare nogle nye grå hår til samlingen.

Vi skal pille os selv i navlen og dykke ned i det spind af tanker som gør det at blive ældre til en fantastisk lækker og angstprovokerende rejse. Velkommen til 30 års krisen, det mindst voksne, og mest voksne, du kan lytte til lige nu.

I tredje afsnit møder vi radioværten Mathias Helt som lige har fyldt år, men ikke ønsker en bid af kagen, da han lige har været til diætist. Mathias tror på at 30’erne bliver de bedste år for ham. Han har altid vist det og han glæder sig til dem. Mathias fortæller desuden om hvordan han sørger for at kroppen holder til 85 år og hvordan han synes man skal forholde sig til en vigende hårgrænse.