Ian & Kipps chock of electronic gems
Radio & podcast

Cph Deep: Ian & Kipps chock of electronic gems

4. februar 2018 | | En del af serien CPH Deep Radioshow

Cph Deep er dedikeret til at dykke ned i klubmusikkens dybe hav. Hver lørdag holder Ian Bang og vennerne pause fra deres mangfoldige dj-gigs ved at forkæle Heartbeats-lytteren med det bedste og nyeste indenfor deep vibes

Afspil podcast

This week, we’ve done a LIVE prerecording of our show as we just couldn’t fit it in our schedules – Ian Bang and Kipp took to the studio to give you a show, chock full of deep electronic gems!



  • Konstatin – Shadow [Giegling]
  • Dejuma – Move [Freerange]
  • In2Deep & Fulltone – Dip In (Pablo Bolivar Remix) [Seven Villas]
  • Dapayk Solo – Daydreaming [Katermukke]
  • Sekou Babe – Treize Zero Zero Trois [Dirt Crew]
  • Sebastien Leger – Lost Miracle [All Day I Dream]
  • Acid Pauli – Jeanne (Axel Boman remix) [Ouïe]
  • Dirty Doering – Pantsula [Whatiplay]
  • 6th Borough Project – Tainted Dub [Roar Groove]
  • Wiretappeur – Motions [Fresh Meat]
  • Yoram – Harmonic Convergence [Crossfrontier Audio]
  • Javier Orduna, Mahfoud – We Almost Drowned In The Sea [Exploited Ghetto]
  • Dopish – Black Lotus [Incroyable Music]
  • Sasha – Singularity (BAILE Remix) [Last Night On Earth]
  • Matthias Vogt – Voyeur [Blossom Kollektiv]
  • Haidak, Jaap Ligthart – Mars [EIN2]
  • Severin Su – Two to One (Innellea Remix) [Exotic Refreshment]
  • Niconé & David Hasert – Adulte Dunkeln [Einmusika Recordings]
  • Jonas Saalbach – April (Simon Doty Remix) [Einmusika Recordings]
  • ANNA – Hidden Beauties [Kompakt]
  • Azimute – The Secret [Cocoon Recordings]