Gæster Tore Gynther og Jon Eriksen, ølbryggere
Radio & podcast
menu-close

Før vi spiser: Gæster Tore Gynther og Jon Eriksen, ølbryggere

15. marts 2018 | | En del af serien Før vi spiser

Lars Bjerregaard har inviteret to bryggere, fra hver sin ende af branchen, i studiet til en snak om bryggerfaget før, nu og i fremtiden.

En af landets førende madskribenter, først som restaurant- og madanmelder på Information, siden som madskribent på Vice Munchies og Politiken.

Afspil podcast

‘Før vi spiser’ er en podcastserie, der kommer hele vejen rundt om måltidet; psykologi, antropologi, håndværk, gæster, børn, retter, opbygning, historie anskueliggjort og belyst via samtaler med gæster, der har specialiseret sig i de enkelte emner. Det er så meget mere end bare mad.
Lars Bjerregaard er værten, og har i mange år været en af landets førende madskribenter, først som mangeårig restaurant- og madanmelder på Information, dernæst som madskribent på Vice Munchies og Politiken.

Øl fylder meget i det københavnske bybillede og det har det gjort siden Brygger Jacobsens tid. Siden da har øllet undergået en forvandling fra industri og hverdag til umådeligt trendy. Hvad sker der når man sætter to bryggere fra hver sin ende af branchen, Carlsberg og To Øl/Brus, sammen i studiet til en åbenhjertig samtale om øllet og bryggerfaget før, nu og i fremtiden? Og hvordan ser branchen ud fra hhv Valby og Nørrebro.

Lyt med når Lars Bjerregaard har Tore Gynther fra To Øl/Brus og Jon Eriksen fra Carslberg/Annex Brewery i studiet.

 

Lars Bjerregaard

En af landets førende madskribenter, først som restaurant- og madanmelder på Information, siden som madskribent på Vice Munchies og Politiken.