Gæst Troels Malling Thaarup, skuespiller
Radio & podcast
menu-close

Før vi spiser: Gæst Troels Malling Thaarup, skuespiller

1. februar 2018 | | En del af serien Før vi spiser

Afsnittet som skulle handle om mad og humor ender med at udvikle sig til lidt af et cirkus. Lyt med når Lars Bjerregaard har inviteret skuespiller Troels Malling Thaarup i studiet.

En af landets førende madskribenter, først som restaurant- og madanmelder på Information, siden som madskribent på Vice Munchies og Politiken.

Afspil podcast

Foto: Søren Rønholt

‘Før vi spiser’ er en ny podcastserie, der kommer hele vejen rundt om måltidet; psykologi, antropologi, håndværk, gæster, børn, retter, opbygning, historie anskueliggjort og belyst via samtaler med gæster, der har specialiseret sig i de enkelte emner. Det er så meget mere end bare mad.
Lars Bjerregaard er værten, og har i mange år været en af landets førende madskribenter, først som mangeårig restaurant- og madanmelder på Information, dernæst som madskribent på Vice Munchies og Politiken.

I dette afsnit har Lars inviteret Troels Malling Thaarup, skuespiller,  i studiet til en snak om ”Mad og humor”: Podcasten, der skulle have handlet om mad og humor, men som ikke går helt efter planen og ender med at værten i desperation fortæller en historie om sin sædkvalitet.

Lars Bjerregaard

En af landets førende madskribenter, først som restaurant- og madanmelder på Information, siden som madskribent på Vice Munchies og Politiken.