Gæst Marie Steenberger, madmentor
Radio & podcast
menu-close

Før vi spiser: Gæst Marie Steenberger, madmentor

21. december 2017 | | En del af serien Før vi spiser

Hvordan kan det være og hvad kan man gøre for at få tingene til at glide smertefrit, når man har et hus fuld af forskellige gæster? Lars Bjerregaard har inviteret madmentor, Marie Steenberger, i studiet.

En af landets førende madskribenter, først som restaurant- og madanmelder på Information, siden som madskribent på Vice Munchies og Politiken.

Afspil podcast

Middagsscenen i filmen American Beauty er til stadighed kilde til konflikt. Ikke mindst da den mandlige hovedperson bekendtgør, at han siger sit gode job op for at arbejde på en burgerrestaurant. Foto fra filmen

‘Før vi spiser’ er en ny podcastserie, der kommer hele vejen rundt om måltidet; psykologi, antropologi, håndværk, gæster, børn, retter, opbygning, historie anskueliggjort og belyst via samtaler med gæster, der har specialiseret sig i de enkelte emner. Det er så meget mere end bare mad.
Lars Bjerregaard er værten, og har i mange år været en af landets førende madskribenter, først som mangeårig restaurant- og madanmelder på Information, dernæst som madskribent på Vice Munchies og Politiken.

I andet program i serien har Lars Bjerregaard inviteret Marie Steenberger, ernæringsekspert og madmentor, i studiet til en snak om ”Gæsten”: Middagsselskabet er en potentielt farlig skueplads, for mange en akavet diskussion og skænderi. Hvordan kan det være og hvad kan man gøre for at få tingene til at glide smertefrit, når man har et hus fuld af forskellige gæster?

Lars Bjerregaard

En af landets førende madskribenter, først som restaurant- og madanmelder på Information, siden som madskribent på Vice Munchies og Politiken.