Heartbeats » Podcast » Gæst Jacob Elkjær, Grøftens direktør

Før vi spiser: Gæst Jacob Elkjær, Grøftens direktør

15. februar 2018 | Lars Bjerregaard

Gæst Jacob Elkjær, Grøftens direktør
Afspil podcast

Foto: Grøften

‘Før vi spiser’ er en ny podcastserie, der kommer hele vejen rundt om måltidet; psykologi, antropologi, håndværk, gæster, børn, retter, opbygning, historie anskueliggjort og belyst via samtaler med gæster, der har specialiseret sig i de enkelte emner. Det er så meget mere end bare mad.
Lars Bjerregaard er værten, og har i mange år været en af landets førende madskribenter, først som mangeårig restaurant- og madanmelder på Information, dernæst som madskribent på Vice Munchies og Politiken.

I dette afsnit har Lars inviteret Jacob Elkjær i studiet til en snak om “Værten”: Maden får naturligvis det meste af opmærksomheden, når vi taler om byens restauranter. Men bag maden på tallerkenen gemmer sig et stort maskineri med en restauratør i spidsen, som skal sørge for at alle ender mødes. Ingen steder er det maskineri så stort som på Danmarks største restaurant, Grøften i Tivoli. Mød Grøftens direktør, Jacob Elkjær, og hør om hvordan han griber værtsrollen an på den legendariske Tivoli-restaurant. Det bliver en samtale om forventninger, folkelighed og traditioner og om hvordan man tackler en dårlig anmeldelse.

Lyt også med på iTunes her.