Før vi spiser - Gæst: Jacob Elkjær, direktør for Grøften
Radio & podcast
menu-close

Før vi spiser: Gæst Jacob Elkjær, Grøftens direktør

15. februar 2018 | | En del af serien Før vi spiser

Bag maden på tallerkenen gemmer sig et stort maskineri, Lars Bjerregaard har inviteret Grøftens direktør, Jacob Elkjær, til en snak om værtsrollen.

En af landets førende madskribenter, først som restaurant- og madanmelder på Information, siden som madskribent på Vice Munchies og Politiken.

Afspil podcast

Foto: Grøften

‘Før vi spiser’ er en ny podcastserie, der kommer hele vejen rundt om måltidet; psykologi, antropologi, håndværk, gæster, børn, retter, opbygning, historie anskueliggjort og belyst via samtaler med gæster, der har specialiseret sig i de enkelte emner. Det er så meget mere end bare mad.
Lars Bjerregaard er værten, og har i mange år været en af landets førende madskribenter, først som mangeårig restaurant- og madanmelder på Information, dernæst som madskribent på Vice Munchies og Politiken.

I dette afsnit har Lars inviteret Jacob Elkjær i studiet til en snak om “Værten”: Maden får naturligvis det meste af opmærksomheden, når vi taler om byens restauranter. Men bag maden på tallerkenen gemmer sig et stort maskineri med en restauratør i spidsen, som skal sørge for at alle ender mødes. Ingen steder er det maskineri så stort som på Danmarks største restaurant, Grøften i Tivoli. Mød Grøftens direktør, Jacob Elkjær, og hør om hvordan han griber værtsrollen an på den legendariske Tivoli-restaurant. Det bliver en samtale om forventninger, folkelighed og traditioner og om hvordan man tackler en dårlig anmeldelse.

Lyt også med på iTunes her.

 

Lars Bjerregaard

En af landets førende madskribenter, først som restaurant- og madanmelder på Information, siden som madskribent på Vice Munchies og Politiken.