Gæst Anette Prehn, Sociolog og ”hjerne-ekspert”
Radio & podcast
menu-close

Før vi spiser: Gæst Anette Prehn, Sociolog og ”hjerne-ekspert”

4. januar 2018 | | En del af serien Hvor vi spiser

Når vi hele tiden har muligheden for at være online, har vi hele tiden muligheden for, mentalt, at være et andet sted. Også når vi spiser sammen med andre. Lars har inviteret, sociolog, Anette Prehn til en snak om mad og nærvær.

En af landets førende madskribenter, først som restaurant- og madanmelder på Information, siden som madskribent på Vice Munchies og Politiken.

Afspil podcast

‘Før vi spiser’ er en ny podcastserie, der kommer hele vejen rundt om måltidet; psykologi, antropologi, håndværk, gæster, børn, retter, opbygning, historie anskueliggjort og belyst via samtaler med gæster, der har specialiseret sig i de enkelte emner. Det er så meget mere end bare mad.
Lars Bjerregaard er værten, og har i mange år været en af landets førende madskribenter, først som mangeårig restaurant- og madanmelder på Information, dernæst som madskribent på Vice Magazine.

I dette program har Lars Bjerregaard inviteret Anette Prehn, Sociolog og ”hjerne-ekspert”, i studiet til en snak om ”Mad og Nærvær”: Når vi hele tiden har muligheden for at være online, har vi hele tiden muligheden for, mentalt, at være et andet sted. Også når vi spiser sammen med andre. Hvad gør det ved vores nærvær, og hvordan påvirker det vores hjerner?

Lars Bjerregaard

En af landets førende madskribenter, først som restaurant- og madanmelder på Information, siden som madskribent på Vice Munchies og Politiken.