Heartbeats » Podcast » Anders Hagen

30-årskrisen: Anders Hagen

12. december 2017 | William Abrahamsen og Lars Plenge Høier

Anders Hagen
Afspil podcast

I løbet 8 afsnit dykker Lars Plenge Høier og William Abrahamsen ned i den process, som det er at blive voksen. De inviterer kendte omkring de 30 til en snak om det at runde et skarpt hjørne, mens vi kridter banen op i forhold til den forestående eller igangværende livsforandring.

Med den klassiske ærlige og kærlige tilgang går de ind i ugens gæst med træsko på og undersøger om de 30 er starten på et nyt liv eller bare nogle nye grå hår til samlingen.

Vi skal pille os selv i navlen og dykke ned i det spind af tanker som gør det at blive ældre til en fantastisk lækker og angstprovokerende rejse. Velkommen til 30 års krisen, det mindst voksne, og mest voksne, du kan lytte til lige nu.

I ottende og sidste afsnit møder vi Anders Hagen, radiovært på P3. Anders har allerede fået tjekket en god del af voksentingene af, med kæreste, barn og fast job. Tømmermændene sniger sig ind, når han går i byen, på en måde der ikke før er set. Så alt er helt som det plejer at være, når man kan mærke 30’erne komme snigende. Men er 15-årige Anders helt tilfreds med sin karrierevej, når teenage-Anders egentlig gerne ville have været filmklipper? Og føler man sig unødvendigt gammel når man omgås sportens folk i sit arbejde, der tit er “veteraner” i deres game, når de runder de 30?