Kvindelige drabsmænd eller drabskvinder?
Radio & podcast
menu-close

Kvindelige drabsmænd eller drabskvinder?

1. marts 2018 |

Som regel omhandler true crime podcasts og tv-serier mandlige mordere. Men i afsnittet ”Drabskvinder” under podcastserien ”Forbrydelse og Straf” ser vært Janne Aagaard og hendes gæst Knirke Egede nærmere på nogle af de danske mordsager, der involverer drabskvinder. Det er hårrejsende at høre de sande historier om kvinder, der iskoldt slår ihjel og begraver deres […]

Som regel omhandler true crime podcasts og tv-serier mandlige mordere.

Men i afsnittet ”Drabskvinder” under podcastserien ”Forbrydelse og Straf” ser vært Janne Aagaard og hendes gæst Knirke Egede nærmere på nogle af de danske mordsager, der involverer drabskvinder.

Det er hårrejsende at høre de sande historier om kvinder, der iskoldt slår ihjel og begraver deres offer under den nyanlagte terrasse.

Den farlige krimi-virus har Janne Aagaard haft siden hovedopgaven på Journalisthøjskolen om særligt stærke fanger i danske og svenske fængsler. Janne har beskæftiget sig med kriminologi, forbrydelse og straf først som krimireporter på Ekstra Bladet, senere som underviser på Politiskolen, redaktør ved Rigspolitiet og kommunikationschef hos Fyns Politi. Janne er uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 1998 og har læst kriminologi i forbindelse med sin masteruddannelse på University of Queensland i 2005.

PODCAST HELE SERIEN KAN FINDES HER

Den første sag studievært Janne Aagaard og hendes tidligere makker fra Ekstra Bladet, journalist og forfatter Knirke Egede, gennemgår er  den livstidsdømte Helle Sarah Peters. To andre sager dissekeres, nemlig Elisabeth Wæver – med kælenavnet Dødslægen fra Bornholm – og den sorte enke fra Biersted, Bente Gurli. Alle tre blev oprindeligt dømt til livstid.

Lyt til podcasten på Heartbeats eller på iTunes

Redaktionen