Koreansk house og sjældne acid-plader
Radio & podcast
menu-close

Red Bull Radio: Koreansk house og sjældne acid-plader

1. marts 2018 |

Din radioweekend er båndet og klar til at pakke ud.

Cand.mag. i journalistik og filosofi. Skriver om musik, kultur og tech. Kontakt: soren@heartbeats.dk

Foto: Peggy Gou spiller i Schweiz til Red Bull Music Academy Weekender 2017 (pressebillede)

Med pulserende house og techno har koreanske Peggy Gou indtaget den elektroniske musiks hovedstad Berlin. Hendes fine fornemmelse for beats og abstrakte kompositioner har på kort tid båret hende fra undergrunden og ud til danse-elskeres internationale søgelys.

På fredag kl. 20.00 kan du høre Peggy Gou i samarbejde med den eksperimenterende, rumænske synthkomponist og basmester Borusiade, når de to kvinder slår pjalterne sammen i et brag af et dj-set.

Er du derimod til fire-i-gulvet-rytmer uden dikkedarer, kan du høre Marc Piñols bud på moderne house, når vi lørdag kl. 20.00 sender hans liveset fra Paris.

Der er sjældne acid house-skiver til feinschmeckerne, når programmet Counter Intelligence søndag kl. 12.00 tager dig med til vinylbutikken Kstarke Records i Chicago. Butikken, som produceren Jackmaster Hater står bag, er kendt for sit skarpe udvalg af dansemusik. Tune ind, lyt med og få dine øregange fyldt med håndplukkede acid house-bangers fra øverste hylde.

Har du brug for ro, fred og fordragelighed, bør du lytte med søndag kl. 18.00, når sangeren Daymé Arocena synger cubanske sange i programmet Main Stage. Sidst, men ikke mindst, har vi oldschool jungle og drum’n’bass fra Londons egen pioner DJ Randall. Det sker i programmet Headphone Highlights søndag kl. 14.00.

Rigtig god weekend.

De fem programmer:

 • First Floor
  First Floor er det ugentlige show, der sætter fokus på ny elektronisk musik fra hele verden.
  Fredag kl. 20.00
 • On The Floor
  On The Floor tager lytteren med på en rejse til de største elektroniske klubber og bringer optagelser fra de bedste dj- og live sets.
  Lørdag kl. 20.00
 • Counter Intelligence
  Få de gode røverhistorier fra verdens mest ikoniske pladebutikker – soundtracket af udvalgte numre fra hylderne.
  Søndag kl. 12.00
 • Headphone Highlights
  Bliv inviteret indenfor i det allerhelligste, når artister fra hele verden tager lytteren igennem personlige playlister.
  Søndag kl. 14.00
 • Main Stage
  Tag med til festival – uden at ligge i telt. Main Stage bringer live-optagelser fra de festivaler, som ikke nødvendigvis er bange for at udfordre på musikprogrammet. Her er alt fra old school raves og techno-ekskursioner til Egyptian Lover og Zebra Katz.
  Søndag kl. 18.00
Søren Vestergaard Thiesen

Cand.mag. i journalistik og filosofi. Skriver om musik, kultur og tech. Kontakt: soren@heartbeats.dk