Hør tysk technolegende på københavnsk dansegulv
Radio & podcast
menu-close

Red Bull Radio: Hør tysk technolegende på københavnsk dansegulv

18. januar 2018 |

Superpitchers optræden fra Culture Box er klar til æteren.

Cand.mag. i journalistik og filosofi. Skriver om kultur, videnskab og teknologi. Kontakt: soren@heartbeats.dk

Foto: Presse

Mens du havde travlt med julefrokoster og eksamensforberedelse, indtog tyske Superpitcher mikserpulten på den københavnske natklub Culture Box og gav gæsterne en solid lektion i tysk minimal techno.

Da Superpitcher i starten af 00’erne kom under det legendariske pladeselskab Kompakts vinger, knyttede han et bånd, der i den grad kan høres i hans lyd den dag i dag. I programmet On The Floor lørdag kl. 20.00 kan du lytte til frugterne af årtiers arbejde og få indblik i den perfekte cocktail mellem melodisk techno, minimal og house.

Synes du, at Tyskland er for koldt og techno for hårdt, er du muligvis gået i seng tidligt lørdag og klar til at høre radio søndag kl. 12.00. Her sender vi Counter Intelligence med Pecking Records, der udforsker Londons jamaicanske aner, så du kan drømme dig væk til en varmere verden med UK-style reggae og dub.

I programmet First Floor fredag kl. 20.00 stilles der skarpt på ugens nye elektroniske udgivelser, mens Headphone Highlights søndag kl. 14.00 får besøg af den syriske, armenske og amerikanske komponist og vokalist KARYYN, der fortæller om sin inspiration i alt fra klassisk polsk musik til islandsk pop.

Søndag efter aftensmaden, når Main Stage sender kl. 18.00, skruer vi igen op for bassen, når Tijana T spiller house og techno fra sommerens Lighthouse Festival i Kroatien.

De fem programmer:

 • First Floor
  First Floor er det ugentlige show, der sætter fokus på ny elektronisk musik fra hele verden.
  Fredag kl. 20.00
 • On The Floor
  On The Floor tager lytteren med på en rejse til de største elektroniske klubber og bringer optagelser fra de bedste dj- og live sets.
  Lørdag kl. 20.00
 • Counter Intelligence
  Få de gode røverhistorier fra verdens mest ikoniske pladebutikker – soundtracket af udvalgte numre fra hylderne.
  Søndag kl. 12.00
 • Headphone Highlights
  Bliv inviteret indenfor i det allerhelligste, når artister fra hele verden tager lytteren igennem personlige playlister.
  Søndag kl. 14.00
 • Main Stage
  Tag med til festival – uden at ligge i telt. Main Stage bringer live-optagelser fra de festivaler, som ikke nødvendigvis er bange for at udfordre på musikprogrammet. Her er alt fra old school raves og techno-ekskursioner til Egyptian Lover og Zebra Katz.
  Søndag kl. 18.00
Søren Vestergaard Thiesen

Cand.mag. i journalistik og filosofi. Skriver om kultur, videnskab og teknologi. Kontakt: soren@heartbeats.dk