Hør Kasper Marott live fra Culture Box
Radio & podcast
menu-close

Red Bull Radio: Hør Kasper Marott live fra Culture Box

22. marts 2018 |

Kasper Marott har taget sin atmosfæriske house og technomusik med til Sonar, Roskilde Festival og by:Larm i Oslo

Cand.mag. i journalistik og filosofi. Skriver om musik, kultur og tech. Kontakt: soren@heartbeats.dk

Kasper Marott. Foto: Red Bull Music Academy.

Danske Kasper Marott har som få formået at løfte sig ud over landets grænser.

Han er oprindeligt fra Midtsjælland, mens musikken er international. Han har taget sin atmosfæriske house og technomusik med til Sonar, Roskilde Festival, Red Bull Music Academy og by:Larm i Oslo.

Så sent som i fredags leverede han en optræden til Boiler Room side om side med legenden Marshall Jefferson til CPH:DOX. Og ganske som musikken unik og svær at placere, er du garanteret en fest. For, som han selv siger, ”min disco-samling er lige så stor som min techno-samling”.

Red Bull Radio fangede hans optræden på Culture Box i København. Lyt med i programmet On The Floor lørdag kl. 20.00 og find ud af, hvorfor denne unge mand er så efterspurgt i udlandet.

Se musikvideoen til den dubbede udgivelse “N-Visions” på det franske pladeselskab Oscillat Music. Videoen af produceret af Red Bull Music.

https://www.youtube.com/watch?v=C_2_DnUh7eI

Hiphop og house er ikke så langt fra hinanden, som onde tunger vil det.

I programmet First Floor på fredag kl. 20.00 møder vi den britiske artist og hiphop-veteran The Maghreban, som på sit nyeste album 01DEAS har eksperimenteret med at lægge house-beats under sine flows.

Mød også hardcore- og technolegenden The Mover, når vi taler hans seneste udgivelse Undeteced Act from the Gloom Chamber igennem.

Søndag kl. 12.00 i programmet Counter Intelligence tager vi dig med til São Paulo i søgen efter den bedste brasilianske musik. Vi lytter til de nyeste udgivelser og gamle klassikere, dykker ned i indflydelserne og kommer forbi soul, rap, rock og myriaden af brasiliansk-afrikanske kombination. Og tro os, den findes!

Guiden er den lokale DJ Paulão, indehaver af São Paulos måske bedste pladebutik. Hans filosofi, at man ikke bare sælger plader. Salget er i stedet en løbende samtale med kunderne, som aldrig føler, de har forladt den hjemlige hygge. Få et skud god musik og en kompetent vejleder på rejsen gennem Brasiliens rige musikalske historie.

 

God weekend!

De fem programmer:

 • First Floor
  First Floor er det ugentlige show, der sætter fokus på ny elektronisk musik fra hele verden.
  Fredag kl. 20.00
 • On The Floor
  On The Floor tager lytteren med på en rejse til de største elektroniske klubber og bringer optagelser fra de bedste dj- og live sets.
  Lørdag kl. 20.00
 • Counter Intelligence
  Få de gode røverhistorier fra verdens mest ikoniske pladebutikker – soundtracket af udvalgte numre fra hylderne.
  Søndag kl. 12.00
 • Headphone Highlights
  Bliv inviteret indenfor i det allerhelligste, når artister fra hele verden tager lytteren igennem personlige playlister.
  Søndag kl. 14.00
 • Main Stage
  Tag med til festival – uden at ligge i telt. Main Stage bringer live-optagelser fra de festivaler, som ikke nødvendigvis er bange for at udfordre på musikprogrammet. Her er alt fra old school raves og techno-ekskursioner til Egyptian Lover og Zebra Katz.
  Søndag kl. 18.00
Søren Vestergaard Thiesen

Cand.mag. i journalistik og filosofi. Skriver om musik, kultur og tech. Kontakt: soren@heartbeats.dk