Heartbeats » Musik » Nyt program: Heartbeats ❤️ Heartland

Nyt program: Heartbeats ❤️ Heartland

6. april 2018 | Redaktionen

Nyt program: Heartbeats ❤️ Heartland

Foto: Annemie Dreves

”Heartbeats ❤️ Heartland” er et program dedikeret til Heartbeats og Heartlands fælles forkærlighed til samtaler, kultur og musik.

Med udgangspunkt i nogle af livets store temaer; kærlighed, køn og følelser guider kunstner og vært Anika Lori dig igennem musikken, stemninger og ikke mindst de bedste talks fra tidligere Heartland Festivaler.

Hver tirsdag kl. 16 frem til festivalens start d. 31. maj 2018 kan du følge med på Heartbeats Radio, når Anika Lori sender en times program fyldt med highlights og musik fra festivalen. Du kan lytte med her på heartbeats.dk og efterfølgende høre programmet som podcast.

Om Anika Lori:
Anika Lori (f. 1975) er kunstner, dj og med-grundlægger af kultursitet SemiFemi. Hun arbejder i krydsfeltet mellem kunst, mad, og mennesker. Blandt andet har hun været initiativtager til mad-interviewformatet MAD//MENSCH.

Le Gammeltoft, grundlægger, Heartbeats udtaler:
”Det er vigtigt, at vi får kvalitetsindhold inden for kulturens verden ud til danskerne. Den mission er Heartbeats og Heartland Festival fælles om. For os at kunne forlænge de stærke kulturelle oplevelser fra den fynske festival på vores radio er et stærkt aftryk for vores medie.

Janne Villadsen, Udviklings- og kommunikationschef, Heartland Festival udtaler:
”En af vores store ambitioner er at få mere kultur ud til flere mennesker – og få Heartland til at leve hele året rundt. ”Heartbeats ♥️ Heartland” er det et skridt mod det mål. Og med Anika Lori, der både arbejder med kunst, musik og mad, som vært håber jeg, at lytteren vil få en uforglemmelig oplevelse.”

Heartland præsenterer et internationalt festivalprogram sammensat af fire søjler: MUSIC, ART, TALKS og FOOD. Programmet byder på nogle af samtidens største kunstnere og beskæftiger sig med de kulturelle og sociale tendenser, vi til daglig lever midt i – et moderne program, hvis aktualitet forstærkes af de klassiske omgivelser, det præsenteres i på Egeskov Slot på Fyn.

Heartland Festival 2018 finder sted på Egeskov Slot fra 31. maj til 2. juni 2018.

Mere info om Heartland Festival kan findes på www.heartlandfestival.dk