Heartbeats » Karriere » Heartbeats søger musikpraktikant

Heartbeats søger musikpraktikant

6. december 2017 | Redaktionen

Heartbeats søger musikpraktikant

Som musikpraktikant vil du have medansvaret for Heartbeats musikalske profil, som eksekveres via Heartbeats Radio, eller for eksterne kunder. Du vil skulle arbejde tæt sammen med lyd-teamet og dermed få indsigt i indholdskoncepter, og hvordan disse eksekveres, både indenfor Heartbeats Radio og vores podcast. Du vil få egne ansvarsområder, da vi er et lille team og derfor vil du være et vigtigt omdrejningspunkt for de opgaver, du bliver stillet overfor.

Vi har travlt på kontoret og det er derfor vigtigt at du er selvstændig, pålidelig og du altid følger dine opgaver helt til dørs. Du vil indgå i et team, hvor dine idéer bliver hørt, og du kan få mulighed for at prøve dem af.

Hvem er du?

Du er f.eks. studerende på en uddannelse inden for musikvidenskab, lyd-teknik eller lyddesign og står over for et praktikforløb, eller du søger praktisk erfaring.

Kvalifikationer:

  • Du har æstetisk sans og kan anvende teoretiske principper indenfor lydproduktion i praksis.
  • Du har indgående kendskab til DAWs; Ableton, Logic og/eller ProTools.
  • Du kan anvende lydproduktion og auditiv kommunikation med fokus på overordnet formål og målgrupper/modtagere
  • Du er passioneret, selvstændig og tør at tage initiativet og ansvaret for dit arbejdsområde.
  • Du har indsigt og grundlæggende forståelse for moderne musik, DAWs og virksomhedskommunikation
  • Du er kreativ og brænder for dit område

Hvem er vi?

Heartbeats er et online medie, hvor du finder et bredt udvalg af nyheder med alt fra musik til politiske emner. Vi formidler på tværs af lyd, video og tekst – og vi kuraterer mennesker med en speciel ekspertise inden for deres felt til at bidrage på vores site.

Som praktikant hos Heartbeats vil du indgå i et team af passionerede mennesker med base ved Amagerstrand i København, hvor du med en initiativrig personlighed får mulighed for at få ansvar og medindflydelse på projekter og tiltag under vejledning.

Opstart snarest muligt – forår 2018. Stillingen er ulønnet.

Lyder stillingen som noget for dig? Så skynd dig at sende en e-mail med en kort motivation og CV + portfolio til os på: contact@heartbeats.dk

ANSØGNINGSFRIST d. 22. januar 2018 kl. 12.