Heartbeats » Journal » Redaktion » HEARTBEATS SØGER GRAFIKER PRAKTIKANT

HEARTBEATS SØGER GRAFIKER PRAKTIKANT

1. maj 2016 | Redaktionen

HEARTBEATS SØGER GRAFIKER PRAKTIKANT

Heartbeats Radio er et online kultursite hvor du finder et bredt udvalg af nyheder med alt fra politiske emner til musik. Vi formidler på tværs af lyd, video og tekst – og vi kuraterer mennesker med en speciel ekspertise inden for deres felt til at bidrage på vores side.

Som praktikant hos Heartbeats vil du indgå i et team af passionerede mennesker med base ved Amagerstrand i København, hvor du med en initiativrig personlighed får mulighed for at få ansvar og medindflydelse på projekter og tiltag under vejledning.

Vi har travlt på kontoret og det er derfor vigtigt at du er selvstændig, pålidelig og du altid følger dine opgaver helt til dørs. Du vil indgå i et team hvor dine idéer bliver hørt og du kan få mulighed for at prøve dem af.

Du er f.eks. studerende på en designuddannelse inden for grafik, PR og/eller branding og står over for et praktikforløb, eller du søger praktisk erfaring.

Arbejdsopgaver:
Som den grafiske praktikant vil du have ansvaret for Heartbeats visuelle profil, som eksekveres over en bred vifte af platforme. Du vil skulle arbejde tæt sammen med PR, redaktionen samt video- og lydproduktion og dermed få indsigt og medindflydelse i program- og indholdskoncepter og hvordan disse visuelt kommunikeres.
Du vil få egne ansvarsområder, da vi er et lille team og derfor vil du være et vigtigt omdrejningspunkt for de opgaver du bliver stillet overfor.

Kvalifikationer:
– Du har æstetisk sans og kan anvende teoretiske principper indenfor grafisk design i praksis.
– Du har styr på grafiske programmer; Photoshop, Illustrator og især inDesign.
– Du kan anvende grafisk design og visuel kommunikation med fokus på overordnet formål og målgrupper/modtagere
– Du er passioneret, selvstændig og tør at tage initiativet og ansvaret for dit arbejdsområde.
– Du har indsigt og grundlæggende forståelse for PR og virksomhedskommunikation
– Du er kreativ og brænder for dit område.

Opstart 2. maj eller hurtigst muligt

Stillingen er til at starte med ulønnet.

Lyder stillingen som noget for dig? Så skynd dig at sende en e-mail med en kort motivation og CV + portfolio til os på: contact@heartbeats.dk

ANSØGNINGSFRIST 5.maj 2016

Læs videre