Heartbeats » Livsstil » Festivaler for elektronisk musik

Festivaler for elektronisk musik

25. marts 2016 | Le Gammeltoft

Festivaler for elektronisk musik

Hvert eneste år dukker der nye festivaller op og ærligt, så ligner den ene den anden. De fleste store Europæiske festivaller booker endda de samme navne, for at få gode priser på kunstnerne. Men der er stadig nogle festivaller, der fokuserer på en mere alternativ programlægning. Her fremhæver vi nogle af de festivaler, der ser lovende ud i år – hvis man er til alternativ og elektronisk musik.

 

Governors Ball Music Festival, New York

Web: http://governorsballmusicfestival.com/

Datoer: 3- 5 Juni

Beskrivelse: New York har i årevis kæmpet for at skabe en fed festival, der passede til byens stemning.  The Governor’s Ball rammer nerven perfekt! På Randall’s Island ved Hudson River kan festival fans lytte til god musik, med den berømte NYC skyline som backdrop.

Must see/hear: Chet Faker, Bat For Lashes, Miike Snow, CHVRCHES, De La Soul, Mac Miller

 

NOS Primavera Sound, Porto, Portugal

Web: http://www.nosprimaverasound.com/

Datoer: 9-11 Juni

Beskrivelse: En festival der ikke lefler for nogen! Her kan du gå på opdagelse i nye navne, og svømme væk hen ad morgenen i sets fra de helt store navne. NOS Primavera er ikke for dem, der skal tidligt i seng. Her danses der, til langt efter solen er stået op.

Must see/hear: Beach House, Deerhunter, Chairlift, Dinosaur Jr, Fort Romeau

porto_site

 

Sonar, Barcelona

Web: https://sonar.es/en

Datoer: 16-18 Juni

Beskrivelse: Barcelona by og strand indtages af festivalgæster – både branchefolk og “civile” nyder musik i solen i løbet af dagen og fester hele natten på byens klubber og til Sonar By Night i kæmpemæssige haller.

Must see/hear: Flume, John Talabot, Jean Michel Jarre, Bob Moses, Tuff City Kids

 

Melt! Festival, Ferropolis, Tyskland

Web: http://www.meltfestival.de/en/home-2/

Datoer: 15- 17 Juli

Beskrivelse: De flotte omgivelser omkring festivallen har sammen med tyve års fede bookninger givet Melt! et ry for at være en af de bedste festivaller. Her får du et fedt mix af alternative bands, pop stjerner og imponerende elektroniske acts.

Must see/hear: Ben Klock, DJ Koze, Solomun, M83, Maceo Plex, Mano Le Tough, Maya Jane Cole.

 

Strøm, København

Web: http://www.stromcph.dk/festival/

Datoer: 6.-13. august

Beskrivelse: Den eneste seriøse festival i Danmark for elektronisk musik. Parker, metroen, koncertvenues og alternative lokationer tages i brug i hele byen, når der sættes strøm til KBH.

Must see/hear: Program ikke offentliggjort