Festival lover færre køer til vinterbadning
Radio & podcast
menu-close

Festival lover færre køer til vinterbadning

8. december 2017 |

Refshaleøen bliver fyldt med musik og vinteraktiviteter i slutningen af februar. First Hate og Blaue Blume spiller.

Uddannet journalist i 1998 og har siden arbejdet for blandt andet Fyns Amts Avis, DR TV, Politiken, Roskilde Festival og i Forsvaret.

Foto: Malthe Ivarsson/Frost Festival

 

OBS ARRANGEMENTET ER DESVÆRRE AFLYST

Frost Festival siger farvel til vinteren og goddag til festivalsæsonen med et to-dages arrangement i Kabelhallerne på Refshaleøen den sidste weekend i februar – som officielt er vinterens sidste weekend.

At foråret skulle komme anstigende 25. februar er nok et fromt ønske, men så lad os da kalde det en fejring af vinteren.

Frost Festival lavede sidste år et lignende arrangement, Ilddåb, på Islands Brygge, og der oplevede man en kæmpe interesse for den gysende fornøjelse at hoppe i havnebadet i slutfebruar.

Derfor er der sørget for, at der ved dette arrangement, Vinterfinale, ikke er knaphed på pladser i baljen.

Vinterfinale omdanner området omkring Kabelhallerne til en festivalplads, og foregår både udenfor og indenfor i to opvarmede haller. Udendørs bliver området oplyst af et skræddersyet lysdesign, der transformerer det nordiske mørke til et labert og længe savnet lys ala Miami Vice. Her kan de vovelystne indløse billet til at afprøve vinterens unikke vinterbadeaktiviteter og kickstarte aftenen med vinterbadning og sauna, samt lade det vinterkolde legeme nedsænke i varme vildmarkskar med Refshaleøens forrygende udsigt til Københavns oplyste silhouette.

PODCAST ROCKHISTORIER SPILLER VINTERMUSIK

De to haller er til Frost indrettet som et indendørs, opvarmet festivalområde, hvor den ene hal bliver fyldt med dj’s, cocktailbar, madboder og indendørs lysinstallationer, mens den anden hal byder på koncerter fra kl. 20 begge dage. 

Fredag med fire af den danske og britiske musikscenes allermest lovende alternative popnavne: First Hate, Franske Piger, Waldo & Marsha samt den britiske duo IDER, som vi med garanti kommer til at høre mere til i fremtiden.

Lørdag indtager fire væsensforskellige, men forrygende danske rockbands Kabelhallerne: Blaue Blume, Fribytterdrømme,The Love Coffin og aftenens mest dansable indslag, Luster, som kombinerer inspiration fra amerikanske new wave-pop-navne som Devo og The Db’s med energisk punkfunk og glitrende synthpop.

Frost Festival starter 5. februar og slutter med Vinterfinale 23. februar og 24. februar. Læs mere på festivalens hjemmeside frostfestival.dk

PODCAST BLANDEDE BÅND TÆNDER DECEMBER

Martin Finnedal

Uddannet journalist i 1998 og har siden arbejdet for blandt andet Fyns Amts Avis, DR TV, Politiken, Roskilde Festival og i Forsvaret.