Heartbeats » Journal » Redaktion » Bucket List på Påskeferie

Bucket List på Påskeferie

22. marts 2016 | Redaktionen

Bucket List på Påskeferie

Påskedagene nærmer sig. Man kan allerede se det på morgentrafikken i byerne. Der er færre på vej på arbejde. Blomsterne spirer i haven og farverne begynder at melde sig. Og ikke nok med det, så er der også et par få ændringer i sendeplanen på Heartbeats. Podcasten Bucket List, som sendes hver anden mandag, holder også en fortjent lille Påskeferie. Det betyder, at du har mulighed for at dykke ned i nogle af de gamle afsnit?

Har du for eksempel hørt samtalen med Uffe Elbæk? Han fortæller blandt andet om en såkaldt empatikrise vi befinder os i, om konstant at arbejde på at gøre en forskel og om at være optaget af relationer og frihed

Lyt med HER.

Du kan også grave tilbage til afsnittet med Ditte Giese, som taler om fænomenet FOMO og børneopdragelse, om at nå sine mål inden man bliver 30 og om at miste sin mor og blive forladt af sin kæreste indenfor et år.

Lyt med HER.

Nagieb Khaja har også været forbi studiet. Han fortæller blandt andet om, hvor han finder modet og lysten til sit arbejde og om, hvordan kroppen reagerer på at være i livsfare.

Lyt med HER.