Heartbeats » Journal » Redaktion » Bucket list med Nagieb Khaja

Bucket list med Nagieb Khaja

22. februar 2016 | Redaktionen

Bucket list med Nagieb Khaja

Hvad betyder noget for os, når alt kommer til alt?

Le Gammeltoft sætter tingene på spidsen, ved at bede sin gæst skrive en såkaldt Bucket List. En liste over, hvad man gerne vil nå før man dør. Samtalen bliver både munter, seriøs og vedkommende når der tales om liv, død, familie, karriere og meget andet.

Denne uges gæst er Nagieb Khaja. Nagieb er uddannet journalist og startede sin karriere som medskaber på DR julekalenderen Yallahrup Færgeby. Siden blev han ansat på TV2 Nyhederne. Som udsendt for TV2 har han rejst til alverdens brændepunkter, og stod ansigt til ansigt med døden, da han i 2008 blev kidnappet efter et interview med Taliban oprørere i Helmand-provinsen. Efter et par år hos TV2 valgte Nagieb at blive freelancer og har siden dækket krigene i Syrien, Afghanistan og Gaza. Han har blandt andet produceret dokumentarfilm for Al Jazeera og Vice og har senest skrevet en række artikler til Politiken efter sin tur til Syrien i december.

Nagieb fortæller i denne uges Bucket List om, hvor han finder modet og lysten til sit arbejde og om hvordan kroppen reagerer på at være i livsfare. Du kan lytte til ugens program HER.

Læs videre