Bon Iver kommer til Danmark med et års forsinkelse
Radio & podcast
menu-close

Bon Iver kommer til Danmark med et års forsinkelse

27. februar 2018 |

Justin Vernon & Co. råder bod på sidste års aflyste koncerter og giver nu koncert i Royal Arena 28. oktober.

Foto: Daniel Jordahl

I januar sidste år skulle Bon Iver have givet to intimkoncerter i Den Grå Hal i København. To koncerter, der blev annonceret i kølvandet på flere års stilhed. Begge koncerter blev udsolgt på få minutter, men kort tid efter måtte Bon Iver aflyse hele deres Europaturné.

Bandet lovede dog, at de ville vende tilbage, og i august stod Bon Iver som et af hovednavnene på Haven Festival, hvor Justin Vernon i øvrigt var her og der og alle vegne og indgik i forskellige konstellationer med især Aaron Dassner fra The National.

LÆS ARTIKEL HAVEN DAG 1 – STRIPPERSTANG OG MUSIKMØDER

Haven-koncerten var én blandt ganske få koncerter, som gruppen endte med at give i 2017.

Til oktober følger Bon Iver op på deres løfte til de danske fans, når de vender tilbage til Danmark – udenfor festivalregi – og giver deres første indendørs koncert i seks år. Dette sker i Royal Arena kort før 6 års-dagen for bandets koncert i Forum i 2012.

Koncerten i Royal Arena bliver Bon Ivers hidtil største koncert på dansk grund, og Justin Vernon og resten af bandet skal for alvor vise, at deres intime elektroniske univers kan overføres til arenaformatet.

Bon Iver udgav efter fem års pladepause den overraskende og kryptiske ’22, A Million’, der var bandets tredje udspil og et elektronisk fokuseret album.

’22, A Million’ var på mange måder et skelsættende værk, der bygger videre på Justin Vernons skrøbelige sangskrivning og indhyller sangene i bandets forkærlighed for synthesizers, tørre elektroniske beats og samples.

Pre-sale:  Onsdag den 28. februar kl. 10:00 / Via Bon Iver’s hjemmeside (pre-sale løber i 72 timer indtil lørdag den 3. marts kl. 10:00)

Offentligt salg: Mandag den 5. marts kl. 10:00 på Ticketmaster.

Redaktionen