Heartbeats » Musik » Ugens elektroniske anbefalinger

3x3: Ugens elektroniske anbefalinger

10. november 2017 | Søren Vestergaard Thiesen

Ugens elektroniske anbefalinger

Velkommen til 3×3.

Hver fredag får vi friske anbefalinger fra producere og dj’s i det elektroniske musikmiljø i Danmark. Vi taler med tre artister, stiller tre spørgsmål og lytter til tre tracks.

I denne uge har vi besøg af Tim Andresen, Peter Visti og Peckerhead.

Tim Andresen har som dj besøgt mere end 40 lande og vundet priser for sin kunnen bag mikserpulten, og står til dagligt bag pladeselskaberne What Happens og Savoir Fair Musique. Klubejer. Producer og dj Peter Visti har gennem 20 år levet af sin kærlighed til den elektroniske musik, mens Peckerhead er en dansk enfant terrible, der smider hårdtslående, elektronisk dødsmetal i din retning.

Glæd dig til en buffet af lækker musik til din weekend – god fordøjelse.

 

Tim Andresen

Foto: Pressebillede

Foto: Pressebillede

Hvilke tre tracks hører du lige nu?

  1. Khen – Pareidolia (YouTube)
  2. Machinedrum – Center You Love (YouTube)
  3. SOHN – Rennen (YouTube)

Hvorfor dem?

Det er lidt småsent, og iTunes zapper rundt for mig iblandt favoritter – men ikke kun elektroniske. Det her er de seneste tre, jeg har lyttet til, imens jeg ligger og skriver til jer. Så her får I nogle stikord – resten op til jer.

Peridolia – læn dig tilbage, luk øjnene og bliv taget med.

Center Your Love – beats, melodi og vokal i perfekt harmoni.

Rennen – Varm, simpel og dragende… Less is more.

Hvilke udgivelser ser du frem til?

Den kommende “Into You EP” fra Tony S på Savoir Faire Musique. En undervurderet, eller rettere, semi-ukendt London producer, som kan noget med den dér real deep house-lyd, som den lød engang – men i opdateret version. Dernæst glæder jeg mig til Last Of Me’s “Mercury 80.1” med remixes fra Jelly For The Babies og Dubgrade. Det er den kommende release på mit What Happens-label, som har ligget lidt for stille i lidt for lang tid, grundet prioritet af opgaver hos Culture Box.

Og endelig ser jeg selvfølgelig frem til et kommende album fra undertegnede, som gerne skulle se dagens lys i 2018, når jeg engang får de sidste tracks færdiggjort. Efter et utal af singler, EP’er og remixes, glæder jeg mig til at udfordre og vise en lidt bredere musikalsk side af mig selv, som er andet og mere end tracks til dansegulvet.

Find Tim Andresen på SoundCloud

 

Peter Visti

Foto: Pressebillede

Foto: Pressebillede

Hvilke tre tracks hører du lige nu?

  1. Mike Fabulous – Want East (Instrumental) (YouTube)
  2. Leonidas & Hobbes – Web Of Intrigue (Original Mix) (YouTube)
  3. Dedication feat. Danielle Moore – Show Me Love (YouTube)

Hvorfor dem?

Want East-tracket er fra en reggae-single fra 2008, som er udgivet i instrumentalversion på Jeremy Spellacey – Crown Ruler Sound. Det er en opsamling, der er fyldt med klassikere og uopdagede vinyler, som jeg nyder i bilen.

Web Of Intrigue er et nyt nummer, som jeg elsker at spille hver aften. Det er en virkelig god opvarmnings-plade med den perfekte melankoli.

Show Me Love starter et hvert dansegulv, og det holder. En perfekt opbygning til at festen for alvor kan starte!

Hvilke udgivelser ser du frem til?

Lige nu ser jeg allermest frem til, at min søn Lukas Visti – som jeg lavede et album med tidligere i år – udkommer med sin første soloplade, som han er ved at gøre færdig. Både, fordi jeg selvfølgelig er en stolt far, men også fordi det bliver et virkelig smukt album.

Find Peter Visti på hans klub At Dolores

 

Peckerhead

Foto: Privat

Foto: Privat

Hvilke tre tracks hører du lige nu?

  1. Party Animals – Used And Abused (YouTube)
  2. Scarface – Let Dope In Your Soul (YouTube)
  3. Destroy – Don’t need nobody (YouTube)

Hvorfor dem?

Da jeg for nylig har været helt naiv teenageforelsket, så er det en mere “happy-go-lucky”-genre, som har domineret. Overordnet har jeg valgt tre tracks, som kommer fra et ældre, hollandsk label kaldet Mokum. Der er et væld af forksellige gabber-genrer på Mokum recs, men for mig har det altid været de mere energifyldte eurodance/dance tracks, der sparkede røv. Jeg har desuden udgivet bl.a. en 10″ vinyl på dette pladeselskab.

Det er disse tre tracks, jeg fortolker som op- og nedturen ved tabt kærlighed. Alle mennesker har deres egne ritualer efter et brud, og for mig er det simpelthen at tvære det hele ud gennem noget musik – titlerne på numrene fortæller mig om den proces, jeg føler, jeg for nylig har været igennem.

Hvilke udgivelser ser du frem til?

Da jeg typisk ligger og svømmer rundt i elektronisk musik fra 1992-1999, så er der ikke meget på programmet, jeg ser frem til. Der er så meget uhørt musik fra dengang, og selvom jeg har en god forståelse og et par velfungerende ører inden for genrerne, så er jeg sikker på, at jeg hverken kommer igennem det – eller når at blive træt af det i mellemtiden.

Til gengæld hjælper det rigtigt meget at gå på opdagelse til raves. Du hører nye dj’s spille sets, hvor man kan være heldig at finde nye bomber. Husk på, at man altid kan blive overrasket og præsenteret for noget nyt!

Find Peckerhead på SoundCloud