35% af danskerne bruger mere end fire ferietimer om dagen på mobilen
Radio & podcast
menu-close

#TravelBrag #likehunter : 35% af danskerne bruger mere end fire ferietimer om dagen på mobilen

14. december 2017 |

12 % vil hellere rejse med deres mobil end deres partner, hvis de skulle vælge mellem den ene og den anden.  

Uddannet journalist i 1998 og har siden arbejdet for blandt andet Fyns Amts Avis, DR TV, Politiken, Roskilde Festival og i Forsvaret.

Foto: Julian Gentilezza

En god selfie, lækker foodporn, den perfekte udsigt. Vi er tossede med at tage mobilen med på ferien. Og ikke mindst er vi tossede med at holde øje med, hvor mange likes, vores feriebilleder får.

Det viser en undersøgelse foretaget af analyseinstituttet One Poll for hjemmesiden Hotels.com. I alt 9.000 voksne i 30 forskellige lande har bidraget til undersøgelsen. Heraf 300 danskere.

Det viser sig, at 28 procent af respondenterne nægter at reservere et hotel, der ikke tilbyder gratis wi-fi. Blandt danskerne er tallet hele 33,2 procent.

Den gennemsnitlige danske deltager i undersøgelsen bruger 73 minutter om dagen på de sociale medier: Facebook 61% og Instagram 34%.

Hele 35 procent indrømmer dog, at de bruger mere end fire timer om dagen på mobilen, mens de er afsted, for at se, hvor mange likes, deres feriebilleder får.

LÆS ARTIKEL HALLO, DER ER ET MENNESKE DER BETJENER DIG. LÆG DEN MOBIL

Enkelte (12 % af de danske adspurgte) er så afhængige af deres telefon, at de vil foretrække at rejse med deres profil snarere end med deres partnere, hvis de nu absolut skulle vælge den ene fremfor den anden.

Ifølge undersøgelsen vælger 10 % af de danske deltagere hotel efter mulighederne for at prale med feriebilleder på de sociale medier.

PODCAST IPHONE FYLDER 10 ÅR. SLUK DEN NU!

Martin Finnedal

Uddannet journalist i 1998 og har siden arbejdet for blandt andet Fyns Amts Avis, DR TV, Politiken, Roskilde Festival og i Forsvaret.